esaote-payoff-rgb-hi
Dedikált MRI rendszerek: diagnosztikai képalkotó rendszerek és klinikai alkalmazások

A mozgásszervi MRI területén több mint 30 éves tapasztalat, költséghatékony rendszerek, amelyek kiemelkedő képminőséget, rugalmasságot, könnyű használatot és betegkomfortot biztosítanak a klinikusoknak.
Az ESAOTE elsőként fejlesztette ki a térd-, váll- és végtag képalkotásra szolgáló dedikált MRi rendszereket. Újdonság a G-Scan Brio, amely egy (Z tengely körül) forgatható MRi berendezés, az MSK és a gerincre fókuszált képalkotó eljárás.
Tekintse meg bemutató filmjeinket!

Placeholder

Az ALPINION ultrahang készülékek kategóriájukon belül megbízhatóságuk és képminőségük miatt váltak elismertté.
A folyamatos fejlesztések révén az E-CUBE sorozat tagjai egyre letisztultabb kezelőfelülettel, nagyobb képfelbontással és magasabb felszereltséggel rendelkeznek.


A képalkotó berendezések szerepe az egészségügyben folyamatosan növekszik, a felhasználóbarát készülékek hatékonyan segítik a gyors és pontos diagnózis felállítását.
A csúcsminőségű diagnosztikai berendezéseket gyártó Siemens ezekre kínál megoldást.


A csontsűrűség- és testzsírmérés területén technológiai piacvezető készülékeiről ismert a francia DMS cég. A Stratos és Stratos dR berendezések magas technológiai fejlettségük és számos funkciójuk mellett kifejezetten könnyen kezelhetők.


A hazai gyártású Celitron termékcsalád kiváló minőségének és kedvező árfekvésének köszönhetően egyre népszerűbb. A márka magas színvonalú készülékeit az egyszerű kezelhetőség és a takarékos, ugyanakkor környezetkímélő üzemeltetés jellemzi.

NovelMedix Zrt. – magyar tulajdonban lévő, Dunakeszi telephelyű orvostechnikai eszközök és gépműszerek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. 2014 évben zártkörű részvénytársasággá alakult át, változatlan tulajdonosi körrel. A cég komoly tapasztalattal rendelkezik a betegellátó műszerek terén, hiszen alkalmazottaik az egészségügyben szerzett sokéves jártasságukat kamatoztatják a cégnél.

Társaságunk dolgozói, döntően egészségügyi, valamint kereskedelmi szakirányú végzettségűek, akiket fiatalos lendület és a több éves eredményes szakmai tapasztalat egyszerre jellemzi. Csapatunk tagjai az alapítás óta állandóak, jól együttműködő, összeszokott teamet alkotnak.

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris.

Learn MorePlaceholder

Kapcsolat

Írjon nekünk!

EMAIL

TEL.: +36 (27) 631-036, +36 (1) 550-0180 | FAX: +36 (1) 550-0181