Alpinion


Az ALPINION ultrahang készülékek méltó versenytársai a hasonló kategóriájú készülékeknek. A megbízhatóságon és a pontos képalkotáson kívül a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a könnyű kezelhetőségre, a nagyobb felbontásra és a magas felszereltségre, valamint az egyedi kialakításra.

E-cube 9

A készülék külső megjelenésében is kategóriavezető. Optimális hatékonysága mellett külön figyelmet fordítottak ergonómikus kialakítására, ami nemcsak a páciens és az orvos kényelmét növeli, de gyorsabb diagnosztizálást is lehetővé tesz. A micro-pinless csatlakozók és csúsztatható csatlakozó-borítások egységes felületet képeznek, így a gép külső tisztítása könnyű és biztonságos. További kiegészítője az integrált melegítő, ami kellemes testhőmérsékletűre melegíti a gélt.

E-cube 15

A sorozat E-Cube 15 nevű tagja az ALPION egyedi FleXcan Architecture hardver technológiáját ötvözi legújabb, naprakész szoftverkörnyezet kialakításával, mely folyamatosan frissíthető. Emlővizsgálathoz különösen hasznos, mivel képernyője sokkal élesebb körvonalakat mutat a szövethatárok között, továbbá egyéb megjelenítési effektusok is választhatók. A szoftver rendelkezik kardiovaszkuláris vizsgálati móddal, általános megjelenítési és nőgyógyászati vizsgálati móddal is.