DMS


A francia DMS gépműszer-gyártó, mely a csontsűrűség-mérő berendezések területén folytat komoly fejlesztéseket, és készülékeik technológiai piacvezetők. Stratos és Stratos Rd csontsűrűség- és testzsírmérő gépműszereik magas technológiai fejlettségük és számos funkciójuk ellenére kiemelten könnyen kezelhetők.

A NovelMedix Zrt. kedvező áru csontsűrűségmérő gépeivel többféle vizsgálat is gyorsan és megbízhatóan elvégezhető:

  • Teljes test-felmérés
  • Testzsírelemzés
  • AP/lateral gerincvizsgálat
  • FNA-, HAL-, FNAL-,IH-, FRAX-, vizsgálatok

Használhatóak külön testrészek és testtájékok vizsgálatára is, mint a karok, gerinc és csipő területei, és továbbá lehetővé válik a medencetörés kockázatának elemzése is a műszerek segítségével.

Sokoldalú funkcióik miatt szintén jól alkalmazhatóak ortopédiai vizsgálatoknál és gyermekek állapot-felmérésénél is.
A többi csontsűrűségmérő eszközzel ellentétben műszerekeink rendkívül alacsony sugárterheléssel dolgoznak ( A gépműszerek egyszerű felépítésűek és kiemelten könnyen kezelhetőek magas technológiai fejlettségük ellenére.

Működésük üzembiztos, más készülékekkel végzett vizsgálati eredmények adatbázisai átmenthetőek, és a legújabb (Windows 7) operációs rendszereket is támogatják. A gépek 256 (4×64) pixeles nagyszélességű érzékelőkkelrendelkeznek, így más, hasonló kategóriájú eszközökkel összehasonlítva azoknál feltűnően magasabb felbontást biztosítanak.

Az előnyök sora itt még nem ér véget, cégünk olcsó szervízellátottságot és mellette kiemelkedő garanciális feltételeket is kínál. Szakmai segítséget is biztosítunk, stábunk tagjai sokéves tapasztalattal rendelkeznek a csontsűrűségmérő gépek szervízelésében, és 24 órában fordulhat hozzánk kérdéseivel. További támogatóink között található Dr. Somogyi Péter, az OSEI Sportkórház osztályvezető főorvosa is.

A gépek finanszírozásására különböző lehetőségeket is igénybe vehetnek vásárlóink. Egyedi bérleti- és lízingkonstrukciókkal igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink döntési helyzetét.