Két csúcseszközzel bővül az ALPINION termékcsalád

Két újabb speciális ultrahang diagnosztikai készülékkel bővíti termékcsaládját az ALPINION. A koreai gyártó egyrészt folytatja E-Cube terméksorozatát, másrészt piacra dobja egyedülállónak számító magas intenzitású fókuszált ultrahang berendezését.

Az ALPINION ultrahang diagnosztikai készülékek magasan helytállnak a hasonló kategóriájú eszközök között. Mindez annak köszönhető, hogy a fejlesztők rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságra, a pontos képalkotásra, ezeken kívül pedig a könnyű kezelhetőségre, a magas felszereltségre, valamint az egyedi kialakításra.
A koreai gyártó termékeire jellemző az egyedülálló képalkotó teljesítmény, továbbá innovatív képalkotó technológiákkal és a prémium kategóriás vizsgálófejekkel rendelkeznek. Bátran állíthatjuk, hogy egyszerre lehet egy diagnosztikai berendezés sokfunkciós és könnyen kezelhető. Magas felszereltségük ellenére könnyen mozgathatóak és állíthatóak, szoftverük a folyamatos frissítéseknek köszönhetően pedig mindig naprakész.
Az E-Cube terméksorozatát az 12R termékkel bővíti most az ALPINION.
Emellett várhatóan az év végén lesz elérhető az egyedülállónak számító, magas intenzitású fókuszált ultrahangot (HIFU) alkalmazó ALPIUS 900 berendezés is. Ezt a terméket európai klinikákkal folytatott partneri együttműködés révén fejlesztette ki a gyártó, és Hollandiában mutatta be először a 15. Nemzetközi Ultrahang Terápiás Szimpóziumon.

A Novelmedix Zrt. folyamatosan bővíti termékpalettáját, a jelenleg megvásárolható eszközök mellett az E-Cube sorozat új műszerei is megvásárolhatók lesznek.