Szállodák, gyógyfürdők egészségügyi felszerelése

Hazánk nagy hagyományokkal és kimagasló feltételekkel rendelkezik e téren, minősített gyógyhelyei pedig nemzetközileg is elismert referenciákkal várják a vendégeket.

A komplex terápiák és a kiváló ár-érték arány miatt pedig több tízezer beteg érkezik az Egyesült Királyságból, Dániából, Németországból és Skandináviából. A megtérülő befektetéssel kecsegtető piacon közel 150 szálloda mintegy 28000 férőhelye igyekszik kihasználni a lehetőségeket, ráadásul a különböző intézmények ma már professzionális orvosi szolgáltatásokat is nyújtanak.

A vállalkozásoknak éppen ezért szüksége van a modern orvostechnikai felszereltség megteremtésére is, hogy versenyképességük megmaradjon. A NovelMedix ezért átfogó megoldásokat kínál a hazai szállodák és gyógyfürdők egészségügyi részlegeinek felszerelésére.

  • A minőség az egyik legnagyobb motiváló erő
  • Az igényes háttér megbízhatóságot és komfortos szolgáltatást biztosít a vendégeknek

A megfelelő berendezések és műszerek beszerzésével könnyedén elérhető a nemzetközi színvonal az infrastruktúra és a kiszolgálás minőségében, így a komplex szolgáltatások sokszínűbbé, személyre szabottabbá válhatnak. Bár hazánk egyik legnagyobb előnye a kimagasló árelőny, az olcsóság hosszú távon nem lehet stratégiai cél; az Ön intézménye vagy vállalkozása akkor tud igazán sikeres lenni, ha megfelelő ár-értéken képes minőségi és hiánypótló szolgáltatást nyújtani.