A Vienna Tesztrendszer számos neurológiai vagy pszichés probléma esetén (pl. ADHD, Parkinson-kór, demencia, agyi sérülések, stroke) a leggyorsabb és legpontosabb diagnosztikai eszköz a szakemberek kezében. Standardizált vizsgálati rendszer azonnali és összehasonítható eredmények támogatják a megfelelő beavatkozási módok meghatározását.

Vienna Test System előnyei
– Azonnal kézhez kapott eredmények
– Emberi hibázás kiküszöbölése, pontos eredmények
– Standardizált mérési folyamat
– Gyakorló fázis, hogy a paciens biztosan érti a feladatot
– Választható normacsoportok

Miért a CogniPlus?
– Kiemelkedő tudósok közreműködésével lett kifejlesztve
– Neuropszichológiai alapokon nyugvó
– Deficit-specifikus megközelítés
– Életszerű tréningprogramok, motiváló design
– Különböző nehézségi fokozatú tréningek
– Nehézségi szintek automatikus adaptációja, a fokozatok szisztematikus variálásával
– A German Society for Neuropsychology és a German Society for Neurology ajánlásával
– Kiválóan kombinálható a Vienna Test Systemmel – a tréningprogramok a felmérést végző teszteknek megfeleltethetőek meg, így az egyes funkciók hiányosságainak feltérképezése és tréningezése azonos keretek között zajlik

A CogniPlus rendszerrel lehetőség nyílik specifikus képességek (vizuomotoros koordináció; különböző memóriafunkciók; vizuális észlelés; szelektív, fókuszált, megosztott figyelem; éberség, vigilancia) rendszeres fejlesztésére egy személyre szabott tréningprogram keretében. A program folyamatos visszajelzést ad a felhasználó teljesítményének alakulásáról. A CogniPlust már eredménnyel alkalmazzák ADHD-s gyerekek fejlesztésénél és képességvesztést átélt (pl. stroke következtében) felnőttek rehabilitációjánál, továbbá jelenleg is kutatják az idősebb korosztály körében a felhasználhatóságát.

Tovább információkért, kérjük keressen minket. Elérhetőségeinket a „Kapcsolat” menüpont alatt találja.